“Yüce Türk milleti sizi affetmeyecektir” – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 19:24

“Yüce Türk milleti sizi affetmeyecektir” – Kocaeli Gazetesi

“Yüce Türk milleti sizi affetmeyecektir” – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

24 Ekim 2024 - 13:34

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şubesi, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği meclis grup toplantısındaki söylemlerine sessiz kalmayarak tepki gösterdi. Dernek Seka’da bulunan yerleşkesinde basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklamasında konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “İlk önce dün Ankara Tusaş‘ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden ailelere, ülkemize baş sağlığı dilerken terörü sizlerin huzun da bir kez daha kınıyorum. Asil milletimizin istiklal ve istikbaline kast eden, devletimize ve Ordumuza büyük zararlar veren FETÖ elebaşı ölmüştür. “Vatansız” olarak üzerini örtecek Memleket toprağı bulamadan ölmesi ve sonsuza kadar hain olarak anılacak olması, bu virane beyinleriyle zarar verdiği vatandaşlarımızın acılarını dindiremese de vatanına ihanet edenlerin kaçınılmaz sonudur. Hâlâ bu yapının esiri olarak vatanına, milletine ihanet etmekte israr edenler bundan ders almalı ve bir an önce yüce Türk adaletine teslim olmalıdır. Her türlü değeri istismar ederek Vatanımıza ihanet eden başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadele veren ordumuzun ve devletimizin daima yanında olacağız. Bu vesileyle 15 Temmuz şehitlerimiz ile tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyor; gazilerimize, şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerine, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz”

HUZURUN HAKİM OLMASI EN BÜYÜK DİLEĞİMİZDİR
Asil milletimiz, kıymetli vatandaşlarımız ve değerli basın mensupları; türkiye harp malulü gaziler, şehit dul ve yetimleri derneği olarak son empoze etmeye 10 gündür yeni bir süreci, aşama aşama milletimize çalışanların, tavır ve tutumunu erken teşhis ederek, 15 ekim de kaygılarımızı dile getiren bir basın açıklaması yaptık. Sinir uçlarımızı uyandırırlarsa, önünde duramayacakları bir sele maruz kalacakları konusunda, uyarılarımızı kamuoyuyla paylaştık. Biz şehit aileleri ve gaziler olarak, uluslar arası dinamikleri, büyük projeleri ve çok bileşenli denklemleri de göz önünde bulunduruyor, örgütünün terör silah bırakmasını ve bu sebeple örgütün lağvedilmesini istiyoruz. Bu ülkede huzurun ve barışın hakim olması en büyük dileğimizdir. Türk milletinin hassas değerlerine sahip çıkar dediğimiz kişilerin, utanç ve kızgınlıkla izlediğimiz ve hiç bir anlam veremediğimiz açıklamalar yapmasını, biz de acılar içerisinde takip ettik. Sanki Türk ordusu terörle mücadelede başarısız olmuş gibi, eli kanlı terör örgütü lideri, bebek katilinden medet umar şekilde, gazi meclisimiz çatısı altında konuşturulmasını asla kabul etmiyoruz. Bir sonra ki adımda meclis lokantasında yemek ikram edelim mi diyeceksiniz?

SİZLERİ AFFETMEYECEĞİZ
Katillere “umut hakkı” tanımaya çalışanlar, babaları ellerinden alınıp, mahrum bırakılan şehit çocuklarının, umutlarını hiç düşünmediniz mi? Ülkemizin ve insanımızın değerlerini düşünmeden, cezaevlerinde terör sevıcı mahkumlarla el sıkışmak, millet menfaatlerini hiçe sayarak, kumar masasındaymış gibi el yükseltmek de ne demek? Terörle mücadelede en büyük acıları yaşayan şehit aileleri ve gazilerin; tarihi bir fırsat penceresi olarak gördüğünüz açıklamalara, büyük tepki vermesi, bizce kişisel hesaplara kurban etmek değildir. Son yaşadığımız olaylar, şehit ailelerimiz ve gazilerimizin üzerinden de siyaset yapanların inandırıcılıklarını yitirmelerine sebep olmuştur. Geçmişte olduğu gibi bizlere yaşattıklarınız, bugünde tarihe, kalın harflerle yazılacaktır. Bunu her yerde ve en yüksek sesle haykıracağız. Sizleri yüce Türk milleti affetmeyecektir. Hele ki bizler asla affetmeyeceğiz. Şehit aileleri ve gazilerimiz adına saygıyla duyurulur”

Başkan Arlı: “Yüce Türk milleti sizi affetmeyecektir”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.