“Atatürk’ün izindeyiz ve Cumhuriyet’e sahip çıkacağız!” - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 21:21

“Atatürk’ün izindeyiz ve Cumhuriyet’e sahip çıkacağız!”

“Atatürk’ün izindeyiz ve Cumhuriyet’e sahip çıkacağız!”
Son Güncelleme :

24 Ekim 2024 - 12:33


Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kocaeli Şubesi, Cumhuriyetimizin 101. Yılı Kutlama Gecesi’ni büyük bir coşkuyla düzenledi. 23 Ekim Çarşamba günü İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan Luxor Garden Hotel’de gerçekleşen etkinliğe çok sayıda katılımcı ilgi gösterdi. Dernek üyeleri ve vatandaşlar, Cumhuriyetin değerlerini yaşatmak ve Atatürk’ün mirasına sahip çıkmak amacıyla bir araya geldi.
DÖNMEZ KATILIMCILARI SELAMLADIEtkinliğin açılış konuşmasını yapan ÇYDD Kocaeli Şube Başkanı Meral Dönmez, Cumhuriyetimizin kuruluşunun önemine vurgu yaptı. Dönmez, “ Cumhuriyet’imizin 101. yılı kutlama gecesindeyiz. Atamızın izinde olduğumuzu bir kere daha gösterdik” diyerek katılımcılara hitap etti. Dernek başkanı, Türkiye’nin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmasında Cumhuriyetin sağladığı kazanımların altını çizdi.
“CUMHURİYETİMİZİN SAĞLADIĞI ÖZGÜRLÜKLERİ SAVUNMALIYIZ”Konuşmasında, Cumhuriyet karşıtlarına da sert bir dille tepki gösteren Dönmez, “Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarına karşı kanımızın son damlamıza kadar mücadele etmekten çekinmeyeceğiz” dedi. Konuşmasında, Cumhuriyetin kazanımlarını ve değerlerini koruma konusundaki kararlılıklarını ifade eden Dönmez, tüm katılımcılara Cumhuriyetin sağladığı özgürlükler ve haklar hakkında bilgi vererek, bunların asla kaybedilmemesi gerektiğini vurguladı.
GENÇLİK VURGUSU YAPTI!Çeşitli etkinliklerle devam eden programda katılımcılar, birlik ve beraberlik içinde Cumhuriyet’in anlamını yeniden hatırladı. Dönmez, gece boyunca verilen mesajların, genç nesillere aktarılması gereken önemli dersler içerdiğini belirterek, dernek olarak bu değerleri yaşatmaya devam edeceklerini ifade etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam