Recep Durul, Kocaelispor sevgisini çocuklara aşılamak istiyor – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 21:24

Recep Durul, Kocaelispor sevgisini çocuklara aşılamak istiyor – En Kocaeli

Recep Durul, Kocaelispor sevgisini çocuklara aşılamak istiyor – En Kocaeli
Son Güncelleme :

24 Ekim 2024 - 13:25

Haber albümü için resme tıklayın

Kadın Aile Daire Başkanlığı’nın bünyesinde hizmet veren Lokomotif Çocuk Köyü’nün vagonlarında yapılan çocuklara yönelik hizmetler konusunda bilgi alan Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul, çocuklar ve okul öncesi öğretmenlerle bol bol sohbet etme imkanı buldu.

KOCAELİSPOR’UN YARINLARI

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul,’İsmini sürekli duyduğumuz Lokomotif Çocuk Köyü’nü gezme fırsatını bulduk. Gerçekten harika bir proje. Bu projeyi herkesin gelip görmesi lazım. Küçük yaştaki çocuklara uzman kişilerin eğitim vermesi hele hele bunu Belediye nezdinde ve ücretsiz veriyor olması, harika bir olay. Başta Tahir Başkanımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bizlerde Kocaelispor’un yarınlarını kurmak için, bu proje nezdinde çocuklarımıza dokunmak istiyoruz. Kentin markası Kocaelisporumuzu, minik yaştaki çocuklarımıza Lokomotif Çocuk Köyü ile tanıtmak istiyoruz. Kocaelisporluluğu ufak yaşta çocuklarımıza aşılamak istoruz.’dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.