Hikaye İzmit Fuarı’nda başlamıştı: Kendini astı – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Ekim 2024 - 07:34

Hikaye İzmit Fuarı’nda başlamıştı: Kendini astı – Kocaeli Gazetesi

Hikaye İzmit Fuarı’nda başlamıştı: Kendini astı – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

26 Ekim 2024 - 0:11

Geçen hafta Müge Anlı’nın programında gündeme gelen ve izleyicileri derinden sarsan bir olay meydana geldi. Hacer Çıranoğlu adında bir kadın, 1995’te boşandığı kocası tarafından çocuğunun evlatlık olarak verildiğini öğrendi ve onu bulma umuduyla programa katıldı. Çıranoğlu, çocuğunun Sakarya‘da babası tarafından evlatlık olarak verildiğini ve her ne yaşandıysa eski eşinin bu durumdan haberdar olduğunu ifade etti.

30 yıl önce İzmit Fuarı’nda terk ettiğini itiraf etti 
Programa katılan Seyfi Birbir, 30 yıl önce İzmit Fuarı’nda oğlunu terk ettiğini itiraf etti. Evlatlık verme iddialarını reddeden Birbir, çocuğunu o dönem Kocaeli’deki fuara götürdüğünü, ancak orada bırakıp bırakmadığını hatırlamadığını ifade etti. “Trenle Kocaeli Fuarı’na gittim, fuarda dolaştık. 1995’te lunaparkta çocuğuma poğaça verdim, öptüm ve orada bıraktım. Birinin onu alacağını düşündüm,” dedi. Birbir, 2010 yılında çocuğunu bulduğunu ve oğlunun denizcilik yaptığını, adının Doğukan olduğunu açıkladı. Ancak, çocuğunun annesiyle yüzleşmek istemediği için bu hikayeyi uydurduğunu da ekledi.

Kendini astı
Seyfi Birbir, bu açıklamaları yaptıktan kısa bir süre sonra İstanbul’da bir otelde canına kıyma girişiminde bulunmuş ve hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisinin ardından taburcu edilen Birbir, Sakarya’daki evine döndü. Ancak, Adapazarı Kurtbeyler Mahallesi’ndeki evinin bahçesinde kendini asarak canına kıydı etti. Olay yerine gelen  sağlık ekipleri, Birbir’in hayatını kaybettiğini tespit etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam