Manuş Baba konseri iptal. Etkinlikler devam edecek – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Ekim 2024 - 13:20

Manuş Baba konseri iptal. Etkinlikler devam edecek – En Kocaeli

Manuş Baba konseri iptal. Etkinlikler devam edecek – En Kocaeli
Son Güncelleme :

26 Ekim 2024 - 6:09

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü kapsamında Derince Belediyesi birbirinden özel etkinlikler düzenliyor. Cumhuriyet ruhunu ilçe halkına en güzel şekilde yaşatmak isteyen Derince Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Kahramankazan’da Türk Havacılık Uzay Sanayii A.Ş.’ye (TUSAŞ) gerçekleştirilen menfur terör saldırısı sebebiyle programda değişikliğe gitti. Şehitlerimize saygı çerçevesinde yapılan yeni düzenleme ile birlikte 27 Ekim Pazar günü Derince Kent Meydanı’nda yapılması planlanan Manuş Baba konseri iptal edildi.

SPORTİF VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin iştirakleriyle düzenlenecek olan Cumhuriyet Bayramı kutlama programları yapılan yeni düzenleme ile birlikte iki güne yayılacak. 28 Ekim Pazartesi günü 13.00 ile 15.00 saatleri arasında Derince Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleşecek etkinliklerde kız ve erkek sporcular penaltı yarışmasında hünerlerini sergileyecek. İkinci gün etkinlikleri kapsamında bir diğer program 14.00 -17.00 saatleri arasında Fatih Sultan Mahallesi Derince Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek. Atatürk ve Cumhuriyet Şiirleri Dinletisi ile Türk Halk Müziği Dinletisi’ni kapsayan programa katılımın yoğun olması bekleniyor.

METİN YILDIZ’DAN STAND UP GÖSTERİSİ

28 Ekim Pazartesi günü düzenlenecek etkinliklerin üçüncü ve son programı ise stand up gösterisine sahne olacak. Yenikent Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da başlayacak ve ücretsiz olarak sahnelenecek oyunda Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinde yer aldığı skeçlerle tanınan Metin Yıldız Derincelilerle buluşacak. Yaptığı kelime şakaları ve dizilerde oynadığı rollerle akıllara kazınan Metin Yıldız, stand up gösterisi ile birlikte katılımcılara keyifli anlar yaşatacak.

RESİM SERGİSİ VE KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

Cumhuriyet Bayramı kutlama programının ikinci ve son gün etkinlikleri ise 29 Ekim Salı günü yapılacak. Program ilk olarak 14.00 – 17.00 saatleri arasında Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde gerçekleşecek Atatürk temalı resim ve seramik sergisi ile başlayacak. Akşam bölümünde ise saat 18.45’te Derince Kent Meydanı’nda buluşacak olan ilçe sakinleri buradan Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu’na kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirecek.

CUMHURİYET KOROSU KONSERİ

Derince Belediyesi’nin düzenleyeceği programlar 29 Ekim Salı günü Şef Aysel Demircan yönetiminde sahne alacak olan Cumhuriyet Korosu’nun konseri ile noktalanacak. Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Konferans Salonu’nda saat 19.30’da başlayacak olan ücretsiz konsere vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de yaptığı açıklamada düzenleyecekleri programlarla Cumhuriyet Bayramı’nı en güzel şekilde kutlayacaklarını belirterek, tüm vatandaşları iki gün boyunca sürecek etkinliklere davet etti.

Manuş Baba konseri iptal. Etkinlikler devam edecek

 

ETKİNLİK TAKVİMİ:

 

28 EKİM PAZARTESİ:

Program Adı       : Penaltı Yarışması

Saat                     : 13.00 – 15.00

Yer                      : Derince Belediyesi Spor Tesisleri

 

Program Adı       : Atatürk ve Cumhuriyet Şiirleri Dinletisi / THM Dinletisi

Saat                     : 14.00 – 17.00

Yer                      : Fatih Sultan Mahallesi Derince Gençlik Merkezi

 

Program Adı       : Metin Yıldız Stand Up Gösterisi

Saat                     : 19.30

Yer                      : Yenikent Kültür Merkezi

 

29 EKİM SALI:

Program Adı       : Atatürk Temalı Resim ve Seramik Sergisi

Saat                     : 14.00 – 17.00

Yer                      : Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi

 

Program Adı       : Kortej Yürüyüşü

Saat                     : 18.45

Başlangıç            : Derince Kent Meydanı

Bitiş                     : Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu

 

Program Adı       : Şef Aysel Demircan Yönetiminde Cumhuriyet Korosu

Saat                     : 19.30

Yer                      : Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Konferans Salonu

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.