Ankara’da güzel jest: Tiryakinim çaldılar! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 01:33

Ankara’da güzel jest: Tiryakinim çaldılar! – En Kocaeli

Ankara’da güzel jest: Tiryakinim çaldılar! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

26 Ekim 2024 - 18:27


Ankara’da güzel jest: Tiryakinim çaldılar!


Ankara’da güzel jest: Tiryakinim çaldılar!

Video için play’e tıklayın

Kocaelispor’un dost kulüplerinden Ankaragücü ile oynanan maç öncesinde tribünde kardeşlik rüzgarları esti. Kocaelispor tribünlerinden Ankaragücü tezahüratları gelince, sarı lacivertli taraftarlar da “Hoşgeldiniz” sloganları attı.

TAMAMINI

Oldukça hareketli geçen karşılaşmanın ilk yarısının ardından stat hoparlörlerinden bu kez sürpriz bir müzik çaldı. Bayhan’ın artık Kocaelispor tribünleriyle özdeşleşen “Tiryanikim” şarkısı çalınca taraftar da hep bir ağızdan eşlik etti. Ankaragücü görevlilerinin şarkının tamamını çalması dikkatlerden kaçmadı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.