Boş beleş konuşma! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Ekim 2024 - 09:28

Boş beleş konuşma! – En Kocaeli

Boş beleş konuşma! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

28 Ekim 2024 - 2:01

Ülkücü camianın önde gelen isimlerinden biri olan Kürşat Yılmaz, “Bazı şuursuzlar anlamamış. Liderim Devlet Bahçeli yeni bir oyun kuruyor. Onu bir gün, bir saniye dahi yalnız bırakmayacak gerekirse can alıp can vereceğiz. O bizim kırmızı çizgimizdir” ifadelerini kullanmıştı.

YILMAZ, BAHÇELİ’YE YAKIN!

Devlet Bahçeli’ye yakınlığı ile bilinen Yakup Kürşad Yılmaz’a ilimizde neredeyse hiçbir muhalif yöneticisi yüklenmedi ama MHP’nin eski MKYK üyesi ve eski il başkan yardımcısı Darıcalı Erkan Azeri sosyal medya hesabından çok net ifadelerle yüklendi. Azeri’nin yüklenmesi ve aşağıdaki sert ifadeleri kullanması “MHP’de neler oluyor?” dedirtti. İşte Azeri’nin o ifadeleri:

“SANIYORSUN YANINA KAR KALACAK”

“Saçma olan şudur; Kürşat Yılmaz’ın açıklamasıdır. Ya sen bi git işine bak… Boş beleş konuşma… Sanıyorsun konuştukların yanına kar kalacak… Sponsorun olmadan tek mevzun olamaz ki? Bu Hareketin üzerinden elinizi çekin, tek bir icraatın yok hareket adına…

“SON UYARIM BOŞ KONUŞMA”

Bir defa konuştuk bana arkadaşımı arattın, yazıklar olsun oraya geldim.
Benim kapıma adam gönderdin.
Şimdi diyorum ki; ilk ve son uyarım boş konuşma…
Her verdiğin Fotoğraf USD ile ilgili…
Erkan Azeri”

“ADAM OLAN YÜZYÜZE KONUŞUR”

Erkan Azeri bir sonraki sosyal paylaşımında da yine bu konuyla ilgili olması muhtemel şu paylaşımı yaptı: “Bu saatten sonra herkes kendine yakışanı yapar… Sadece herkes kendi yapacaklarını yapsın, kimsenin çolunu çocuğunu bu işe katmasan… Adam olan yüz yüze konuşur… Varsa belindekine güvensin, yoksa işine baksın …”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam