Bu şehirde korkaklara yer yok! - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Ekim 2024 - 10:19

Bu şehirde korkaklara yer yok!

Bu şehirde korkaklara yer yok!
Son Güncelleme :

28 Ekim 2024 - 5:04


Yazımın başında şunu belirteyim: Böyle maçları çok seviyorum.Kendimize denk camialarla yaptığımız müsabakalar sonuçlardan bağımsız atmosfer olarak beni çok etkiliyor.MKE Ankaragücü köklü bir camia ve sezon başından beri bir kaosun içindeler.Teknik direktör değişikliğine gittiler ama geçtiğimiz haftaya kadar bu kaosu bitirememişlerdi. Kocaelispor maçını bir bakıma kurtuluş maçı gibi görüyorlardı. Yönetim, futbolcular ve teknik ekip tam konsantre bir şekilde sahaya çıktılar.Eryaman Stadında seyirci sayısı bu senenin rekoruydu ve çok coşkulu bir taraftar vardı. Büyük Hodrimeydan taraftarı ise 20 otobüs ve bireysel olarak içerde dışarda yaklaşık 1500 kişi ile Ankara’da tek renk, tek ses ve 90 dakika boyunca bir an bile susmayarak takımımızı destekledi.
ANKARAGÜCÜ KAOSU BİTİRDİMaçın ilk 10 dakikasında Ankaragücü iç saha ve seyirci desteği ile oyunun kontrolü eline aldı.Ama kalemizde bir varlık göstermedi. İlerleyen dakikalarda baskıyı kırdık.Ama topa sahip olmaya başladığımız anlarda golü yedik.Mağlup duruma düştükten sonra ise rakip kalede etkili olmaya başladık.Çok geçmeden beraberlik golünü Oğulcan ile bulduk.Ama 4 dakika sonra Ankaragücü’nün 2. golünü kalemizde gördük.İlk yarı sonuna kadar rakip kalede pozisyon aradık ama tehlikeli bir pozisyon yaratamadan ilk yarı sona erdi.
BU SEZONUN EN KÖTÜSÜYDÜAslında ikinci yarıya çok iyi başladık.Beraberlik golünün geleceğini aşikar gözüküyordu.İlk önce bir topumuz direkten döndü, sonrasında golü bulduk ve beraberliği sağladık.Tam maç bizim istediğimiz şekilde devam ediyordu derken basit top kayıpları ve defans hataları ile kalemizde goller ve çok net pozisyonlar verdik.Ankaragücü’nün üçüncü golünden sonra tamamen dağıldık ve istemediğimiz, beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Son dört hafta 0 gol yiyen takımımız başkentte 4 gol yedi ve çok kötü bir performans gösterdi.
MAÇIN KIRILMA NOKTASIGörünen o ki takım mental ve motivasyon olarak iyi hazırlanmamış, Ankaragücü iyi analiz edilmemiş.Yoksa Ankaragücü’nü yenmemiz zor değildi. Takım 2. yarıya iyi başlamış topa sahip olup rakip kalede pozisyon üretip golü bulmuşken bir anda bir değişiklik ile el freni çekildi. Bana göre sahanın en iyi oyuncusu olan Cihat’ı dışarı Mesut Can’ı ikinci ön libero pozisyonuna alıp takım geriye yaslanmaya başlayınca, rakibin tecrübeli ve etkili ayaklarına gün doğdu.Devamında çok pozisyon verdik ve hiçbir pozisyon bulamadık.
BAHANELERDEN BIKTIKTeknik direktörlük makamı problem getiren değil problem çözen makamdır.Maç sonu açıklamalarında mağlubiyeti VAR hakemine yükleyerek işin içinden çıkamazsınız. Ertuğrul Hoca’nın yaptığın hatalı değişiklik ve her zaman yaptığı gibi takımı geri yaslamasını görmezden gelemeyiz. Kocaelispor seyircisi, futbolu çok iyi bilen ve okuyan seyircidir Sayın Hocam.Bir an önce takımı toparlamanız, Karagümrük ve Sakarya maçlarını kazanarak bu ligin sefiri olduğumuzu tüm Türkiye’ye göstermemiz gerekiyor.Siz hata yapmayın, yeter!

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam