Anahtar Parti’de Erbakan ayrıntısı! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Ekim 2024 - 19:19

Anahtar Parti’de Erbakan ayrıntısı! – En Kocaeli

Anahtar Parti’de Erbakan ayrıntısı! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

28 Ekim 2024 - 12:10


Anahtar Parti’de Erbakan ayrıntısı!


Anahtar Parti’de Erbakan ayrıntısı!

Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti’den istifa eden eski Genel Başkan Yardımcısı 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu‘nun başkanlığındaki Anahtar Partinin (A Parti) kuruluş dilekçesi, İçişleri Bakanlığı yetkililerine teslim edildi. Siyasi hayatına başlayan Anahtar Parti, Türkiye’nin 158’inci siyasi partisi oldu.

KARA BULUTLARIN ÜZERİNE BİR GÜNEŞ GİBİ DOĞACAK

A Parti Teşkilat Başkanı Ayhan Erel ve beraberindeki parti üyeleri, İçişleri Bakanlığına kuruluş dilekçesini verdi. Bakanlık önünde açıklama yapan Erel, “Atatürk, 28 Ekim’de ‘Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz’ demişti. Biz de bundan esinlenerek partimizin kuruluşunu bugüne denk getirip, biz de şöyle diyoruz; ‘Ey büyük Türk milleti, yarın partimizi kuruyoruz. Bu parti, Türk milletinin kem talihini değiştirecek ve Türk devletinin üzerindeki kara bulutlar üzerine bir güneş gibi doğacak.” dedi.

LOGOSU ÇOK BENZETİLDİ

Öte yandan bugün ATO Congresium/ Ankara‘da kuruluş çalışmalarını tamamlanan Anahtar Parti’nin tanıtım toplantısı gerçekleştiriliyor. Partinin sosyal medyada paylaşılan logosunda beyaz zemin üzerinde ucu aşağıya dönük parlament mavisi rengindeki anahtar yer aldı. Bu logo kapatılan Milli Nizam Partisi’nin devamı olan ve Necmettin Erbakan tarafından 1972 yılında kurulan Milli Selamet Partisi’nin logosuna benzediğine dikkat çekildi.

Anahtar Parti’de Erbakan ayrıntısı!

Anahtar Parti’de Erbakan ayrıntısı!

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.