Derince’de Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Ekim 2024 - 17:37

Derince’de Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi – Kocaeli Gazetesi

Derince’de Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

28 Ekim 2024 - 12:22


Derince’de Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi


Derince’de Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyetimizin 101. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında yurt geneli ve kentimizde olduğu gibi Derince’de de çelenk sunma töreni yapıldı. Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Hakan Yıldız ve Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunda bulunduğu program ilçe protokolü ve vatandaşları bir araya getirdi. Derince Kaymakamlığı’nın bahçesinde gerçekleşen çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden resmi tören ay yıldızlı bayrağımızın göndere çekilmesiyle sona erdi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.