Her şey küle döndü, sadece onlar kurtuldu – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 11:25

Her şey küle döndü, sadece onlar kurtuldu – En Kocaeli

Her şey küle döndü, sadece onlar kurtuldu – En Kocaeli
Son Güncelleme :

10 Ekim 2024 - 3:36

Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’de dün akşam çıkan yangında Hereke sahilinin popüler mekanlarından biri alevlere teslim oldu. Saatler içinde harabeye dönen işletmede neredeyse her şey küle dönerken bazı eşyaların sapasağlam kaldığı gözlendi.

MANZARA İÇLER ACISIYDI

Kordon Boyu Kafe’de mutfaktan çıktığı düşünülen yangın Herekeli vatandaşlara büyük panik yaşattı. Rüzgarın etkisiyle alevler neredeyse kafenin her yerine sıçrarken büyük bölümü yanan işletme kullanılamaz hale geldi. Sabah saatlerinde gelen görüntülerde meşhur kafenin hali içler acısıydı.

KURTARILANLAR DİKKAT ÇEKTİ

Yangın sonrası bu sabah gelen görüntülerde hasarın boyutu ortaya çıktı. Bina ve içindeki eşyalar kullanılamaz hale geldi. Restoranın küle döndüğü, mobilya ve ekipmanların ise tamamen yanarak harabeye döndüğü görüldü. Ancak işletme içerisinde yer alan 4 adet koltuk ve 2 adet masanın yangından etkilenmediği ve söndürme çalışmalarının ardından kurtarıldığı fark edildi. İşte o koltuk ve masalar;

Her şey küle döndü, sadece onlar kurtuldu
Her şey küle döndü, sadece onlar kurtuldu

Her şey küle döndü, sadece onlar kurtuldu

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.