Kocaeli’nin Afet Mutfağı Projesinde Sona Yaklaşıldı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

19 Eylül 2024 - 04:12

Kocaeli’nin Afet Mutfağı Projesinde Sona Yaklaşıldı

Kocaeli’nin Afet Mutfağı Projesinde Sona Yaklaşıldı
Son Güncelleme :

16 Eylül 2024 - 10:08

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen afet mutfağında çalışmalar sona yaklaşıyor. Marmara Bölgesi’ne afet durumlarında hizmet vermesi planlanan 5.300 metrekarelik tesis, Başiskele’deki projede büyük oranda tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, tesisin detaylı incelemelerini yaparak, Kocaeli’nin afetlere dirençli bir şehir olma yolundaki projeleri vurguladı.

Afet mutfağında, kuru ve soğuk depo alanları, ekmek üretim fırını, gıda hazırlık, pişirme, paketleme ve sevkiyat bölümleri bulunacak. Tesis, günde 36 bin kişiye üç öğün yemek ve 100 bin kişiye çorba ikram etme kapasitesine sahip olacak. İncelemelerde Genel Sekreter Yardımcıları Numan Balaban ve Ali Yeşildal, Antikkapı Genel Müdürü İslam Yücel ve Yapı Kontrol Dairesi Başkanı Serkan Ihlamur da hazır bulundu. Bu proje, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin afetlere karşı hazırlıklı ve dirençli bir şehir oluşturma hedefinin bir parçası olarak, bölge halkının güvenliğini artırmayı amaçlıyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam