Annesi tabutuna son defa sarıldı. Cenaze namazını Muhammet Emin Yıldırım kıldırdı! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 21:28

Annesi tabutuna son defa sarıldı. Cenaze namazını Muhammet Emin Yıldırım kıldırdı! – En Kocaeli

Annesi tabutuna son defa sarıldı. Cenaze namazını Muhammet Emin Yıldırım kıldırdı! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

11 Ekim 2024 - 13:12

13 views

Video için play’e tıklayın

Edinilen bilgiye göre, 9 yaşındaki 3. sınıf öğrencisi Ekin Zühre Karaaslan, dün evlerinde sallandığı hamağın boynuna dolanması neticesinde nefessiz kalarak kalbi durdu. Ailesi tarafından baygın halde bulunan Karaaslan hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen minik kız kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

CENAZE NAMAZI ÇOK KALABALIKTI

Karaaslan’ın minik bedeni, hastanede tamamlanan işlemlerinin ardından bugün ailesine teslim edildi. Cuma namazına müteakip Derince Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze namazına milletvekilleri, belediye başkanları, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazı çok kalabalıktı. Anne Sultan Karaaslan en sevdiği kıyafetinin serildiği kızının tabutuna son kez sarıldı. 

YILDIRIM KONUŞMA YAPTI

Cenaze namazını ise Siyer Vakfı kurucularından Muhammet Emin Yıldırım Hoca kıldırdı. Yıldırım cenaze namazının ardından cemaate yaptığı kısa konuşmada, Sultan Karaaslan’ın umrede kendisini kızlarıyla tanışması için evlerine davet ettiğini ancak hayattayken bu daveti gerçekleştiremediklerini söyledi. Kılınan cenaze namazının ardından Ekin Zühre gözyaşları içinde toprağa verildi. 

Annesi tabutuna son defa sarıldı. Cenaze namazını Muhammet Emin Yıldırım kıldırdı!

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.