14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA CİNSEL İSTİSMAR SANIĞI: SAVUNULACAK BİR YANIM YOK - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 16:57

14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA CİNSEL İSTİSMAR SANIĞI: SAVUNULACAK BİR YANIM YOK

reklam
14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA CİNSEL İSTİSMAR SANIĞI: SAVUNULACAK BİR YANIM YOK
Son Güncelleme :

24 Eylül 2022 - 10:44

72 views
reklam

İZMİT’te okuldan eve dönen 14 yaşındaki kız çocuğuna özel halk otobüsünde cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Mustafa Şanlı (40), mahkemede suçunu kabul ederek, “Savunulacak bir yanım yok” dedi.

İZMİT’te okuldan eve dönen 14 yaşındaki kız çocuğuna özel halk otobüsünde cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Mustafa Şanlı (40), mahkemede suçunu kabul ederek, “Savunulacak bir yanım yok” dedi.

İzmit’te 9 Haziran günü Mustafa Şanlı, bindiği halk otobüsünde 14 yaşındaki N.B. isimli kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. Ardından otobüsten inen Şanlı, kaçarak uzaklaştı. Durumu fark eden şoför ile diğer yolcular N.B.’yi alıp, polis merkezine götürerek olayı anlattı. Otobüsün araç içi kameralarını inceleyen ekipler, kimliğini tespit ettiği Mustafa Şanlı’yı düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. Mustafa Şanlı, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutulandı.

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından Mustafa Şanlı hakkında iddianame hazırlanarak dava açıldı. ‘Çocuğun basit cinsel istismarı’ suçlaması ile hazırlanan iddianamede Şanlı’nın önce otobüsteki başka bir kadın yolcuyu taciz ettiği, yolcunun kendisini ‘git öteye’ diyerek tepki gösterdiği, kız çocuğuna yöneldiği, cinsel organını gömleği ile kapatarak N.B.’ye istismarda bulunduğu, N.B.’nin omuz kısmında sperm örnekleri tespit edildiği belirtilerek, cezalandırılması istendi.

Mustafa Şanlı’nın Kocaeli Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına başlandı. Duruşmada tutuklu sanık Mustafa Şanlı ile mağdur N.B., ailesi ve taraf avukatları ile sosyal hizmetler uzmanı hazır bulundu. Duruşmada ilk olarak söz verilen sanık Şanlı, savunmasında suçunu kabul ererek, “Olay tarihinde uyuşturucu etkisi altındaydım. İddianamede ne yazıyorsa doğrudur. Savunulacak bir yanım yoktur pişmanım? dedi.

Tarafların dinlenmesinin ardından cumhuriyet savcısı mütalaasını verdi. Savcı mütalaasında sanığın ‘Çocuğun basit istismarı’ suçlaması ile 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti sanık avukatının esas hakkındaki savunmasına yönelik süre verilmesine ve Mustafa Şanlı’nın işlediği suçun göz önüne alınarak tutukluk halinin devamına karar verdi.

Duruşma 28 Eylül tarihine ertelendi.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam