Çayırova Belediyesi Yeni Doğan Bebeklere “Hoş Geldin Bebek Seti” Hediye Ediyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

8 Eylül 2024 - 05:30

Çayırova Belediyesi Yeni Doğan Bebeklere “Hoş Geldin Bebek Seti” Hediye Ediyor

Çayırova Belediyesi Yeni Doğan Bebeklere “Hoş Geldin Bebek Seti” Hediye Ediyor
Son Güncelleme :

09 Temmuz 2024 - 12:43

71 views

Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede yeni doğan bebek sahibi olan ailelere destek olmak amacıyla “hoş geldin bebek seti” hediye ediyor. Belediyeyle iletişime geçen ve talepte bulunan ailelere yönelik olarak hazırlanan set, bebeğin yenidoğan ve erken yaş döneminde ihtiyaç duyabileceği birçok ürünü içeriyor.

Sette bulunanlar arasında battaniye seti, zıbın seti, ateş ölçer, biberon, ıslak mendil, bebek bezi ve bebek kıyafetleri yer alıyor. Bu destekle, yeni doğan bebeklerin aileleri tarafından ihtiyaç duydukları ürünlere erişimleri kolaylaşıyor ve ailelerin bu önemli dönemde rahat etmeleri sağlanıyor.

Çayırova Belediyesi’nin sosyal yardım çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen bu hizmet, aileler tarafından büyük memnuniyetle karşılanıyor ve belediyenin sosyal sorumluluk projelerine değerli bir katkı sağlıyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam