Dedenin en acı yükü Kazada ölen 3 aylık torununun cansız bedenini kucağında taşıdı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 15:13

Dedenin en acı yükü Kazada ölen 3 aylık torununun cansız bedenini kucağında taşıdı

reklam
Dedenin en acı yükü Kazada ölen 3 aylık torununun cansız bedenini kucağında taşıdı
Son Güncelleme :

27 Şubat 2024 - 9:21

63 views
reklam

Samsun’da meydana gelen kazada hayatını kaybeden 3 aylık torununun cansız bedenini kucağında taşıyan dede, büyük bir üzüntü içinde olduğunu belirtti. Kocaeli’den Samsun’a giden Adıgüzel ailesi, nişan merasimi öncesi ziyaret için yola çıkmıştı. Ancak araçları kaza yaparak takla attı ve 3 aylık bebekleri Umay Adıgüzel hayatını kaybetti. Dede Veli Adıgüzel, torununun cansız bedenini hastanede kucağında taşıdığını söyleyerek büyük bir üzüntü yaşadığını ifade etti.

Dedenin en acı yükü..

Kazada ölen 3 aylık torununun cansız bedenini kucağında taşıdı.

Samsun’da kazada kaybettiği 3 aylık torununun cansız bedenini kucağında yaşayan dede, “Çok üzgünüm” dedi.

Kocaeli’de yaşayan Adıgüzel ailesi 6 gün sonra yapılacak olan nişan merasimi öncesi erkek tarafına ziyaret için Samsun’a gitmek için yola çıktı. Hakan Adıgüzel idaresindeki 34 EJ 5218 plakalı hafif ticari araç, önceki gün direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada araç sürücüsü Hakan Adıgüzel, eşi Ezgi Esra Adıgüzel, 3 aylık bebekleri Umay Adıgüzel, nişanlanacak olan hemşire Gül Adıgüzel ile Azra Adıgüzel ve Aslıhan Adıgüzel yaralandı. Yaralılar, Kavak Devlet Hastanesi ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan 3 aylık Umay Adıgüzel adlı kız bebek yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün hayatını kaybetti.

Kocaeli’den Samsun’a gelen dede Veli Adıgüzel (59), OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde vefat eden torununun cansız bedenini kucağında taşıdı. Hayatının en acı yükünü taşıyan dede Adıgüzel, “6 gün sonra hemşire olan kızım Gül’ün Kocaeli’de nişan törenini yapacaktık. Damat tarafı bizi ziyaret etmişti. Biz de onları ziyarete gidiyorduk. Ben ayrı araçtaydım. Kaza yaptılar. Oğlum, gelinim ve kızlarım hastanede tedavi altında. Torunum kurtarılamadı. Çok üzgünüm” diye konuştu.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam