DP Genel Başkanı Uysal Kocaeli’de 20 bin kişilik iftara katıldı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 02:19

DP Genel Başkanı Uysal Kocaeli’de 20 bin kişilik iftara katıldı

reklam
DP Genel Başkanı Uysal Kocaeli’de 20 bin kişilik iftara katıldı
Son Güncelleme :

20 Nisan 2023 - 7:36

85 views
reklam

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Kocaeli’de İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen 20 bin kişilik iftar programına katıldı. Uysal, tarihi kavşakta dünümüzü, bugünümüzü ve yarınımızı ortak paydada değerlendirme mecburiyeti olduğunu söyledi. İftarın ardından yaklaşan seçimler öncesi vatandaşlardan dua ve destek istedi.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Kocaeli’de 20 bin kişilik halk iftarına katıldı

Uysal: “Bu tarihi kavşakta dünümüzü, bugünümüzü, yarınımızı ortak paydada değerlendirme mecburiyetimiz var”

Kocaeli’de İzmit Belediyesi’nin düzenlediği 20 bin kişilik iftar programında vatandaşlar akın etti. İftara, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da katılarak, yaklaşan seçimler öncesi vatandaşlardan dua ve destek istedi.

Kocaeli’de İzmit Belediyesi’nin düzenlediği 20 bin kişilik iftar programına vatandaşlar akın etti. Program çerçevesinde İzmit Belediyesi’nin önü ve yürüyüş yolunun bir kısmı kullanıldı. Vatandaşlar dua okunmasının ardından ezanla beraber iftarını açtı. Programa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da katıldı.

“Bu tarihi kavşakta dünümüzü, bugünümüzü, yarınımızı ortak paydada değerlendirme mecburiyetimiz var”

İftarın ardından açıklamalarda bulunan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Bu tarihi kavşakta, bu muhasebe ayının da verdiği iklim içerisinde dünümüzü, bugünümüzü, yarınımızı ortak paydada değerlendirme mecburiyetimiz var. Şehitlerin, hamuruna kanlarını, canlarını katarak bizlere emanet ettiği bu vatan toprağında herkes huzur içinde yaşayabilsin” dedi. Uysal, konuşmasının ardından yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesi vatandaşlardan dua ve destek istedi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam