Herkes eğlenirken onlar İzmit sahilinin huzur ve güvenliği için mesai yaptı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 11:32

Herkes eğlenirken onlar İzmit sahilinin huzur ve güvenliği için mesai yaptı

reklam
Herkes eğlenirken onlar İzmit sahilinin huzur ve güvenliği için mesai yaptı
Son Güncelleme :

20 Temmuz 2023 - 7:54

88 views
reklam

Yaz sıcaklarının gelmesiyle vatandaşlar İzmit sahiline akın ederken polis ekipleri bölgenin huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışma yaptı. Yapılan çalışmalar sonucunda çeşitli sebeplerden 15 ayrı cezai işlem uygulandı. Alkollü araç kullanımı ve yüksek sesli müzik yayını gibi ihlaller tespit edildi.

Herkes eğlenirken onlar İzmit sahilinin huzur ve güvenliği için mesai yaptı.

Yaz sıcaklarının gelmesiyle vatandaşlar İzmit sahiline akın ederken bölgenin huzur ve güvenliğini sağlamak için polis ekipleri mesai yaptı. Yapılan çalışmalar çerçevesinde çeşitli sebeplerden 15 ayrı cezai işlem uygulandı.

Kocaeli’de yaz sıcaklarının gelmesiyle vatandaşlar akşamları İzmit sahiline akın etmeye başladı. Çok sayıda vatandaş araçlarıyla sahili doldurdu. Trafik polisleri ve Motosikletli Polis Timlerine bağlı yunus polisleri de bölgenin huzur ve güvenliği için çalışma yürüttü. Yapılan çalışmalar çerçevesinde yüksek sesli müzik yayını, alkollü araç kullanımı gibi çeşitli sebeplerden 15 ayrı cezai işlem uygulandı. Sürücüsünün alkollü olduğu tespit edilen bir otomobil, çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam