İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Lokantacılar Odası Yönetimi ile Buluştu - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 17:34

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Lokantacılar Odası Yönetimi ile Buluştu

reklam
İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Lokantacılar Odası Yönetimi ile Buluştu
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2022 - 13:26

104 views
reklam

Kocaeli Lokantacılar Odası Başkanı İlhan Haftacı ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri ile ilgili bilgi verdi.

Kocaeli Lokantacılar Odası Başkanı İlhan Haftacı ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri ile ilgili bilgi verdi.

13 Mart 2022 tarihinde düzenlenen seçimde Kocaeli Lokantacılar Odası’nın yeni Başkanı seçilen İlhan Haftacı, yönetimi ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti. Çalışmaları hakkında bilgi veren İlhan Haftacı ve yönetimi, Başkan Hürriyet ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Görüşmenin sonunda Hürriyet’e adının yazılı olduğu kalem hediye eden İlhan Haftacı, destekleri için Başkan Hürriyet’e teşekkür etti. Ziyaretleri ve hediyeleri için Haftacı ve yönetimine teşekkür eden Hürriyet, yeni dönem için başarı dileklerinde bulundu.

Kaynak: ANKA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam