İzmit Belediye Başkanı Kaplan Hürriyet’ten Yks Mesajı: “Sonuç Ne Olursa Olsun, Sizlerin Yanındayız” - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 22:05

İzmit Belediye Başkanı Kaplan Hürriyet’ten Yks Mesajı: “Sonuç Ne Olursa Olsun, Sizlerin Yanındayız”

reklam
İzmit Belediye Başkanı Kaplan Hürriyet’ten Yks Mesajı: “Sonuç Ne Olursa Olsun, Sizlerin Yanındayız”
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2022 - 13:27

101 views
reklam

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarıyla ilgili öğrencilere “Unutmayın ki YKS sadece bir sınav ve hep öyle kalacak. Sonuç ne olursa olsun, sizlerin yanındayız. Yolunuz açık olsun” mesajı verdi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarıyla ilgili öğrencilere Unutmayın ki YKS sadece bir sınav ve hep öyle kalacak. Sonuç ne olursa olsun, sizlerin yanındayız. Yolunuz açık olsun” mesajı verdi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kaplan Hürriyet’in YKS’ye giren öğrencilere yönelik mesajı şöyle:

“Sevgili gençler, açıklanan 2022 YKS sonuçlarının sizlere hayırlı olmasını diliyorum. Unutmayın ki YKS sadece bir sınav ve hep öyle kalacak. Ancak siz ülkemizin en büyük umudu olmaya devam edeceksiniz. Sonuç ne olursa olsun, sizlerin yanındayız. Yolunuz açık olsun.”

Kaynak: ANKA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam