İzmit Belediyesi’nden Jandarma’ya Kuruluş Kutlaması - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 15:26

İzmit Belediyesi’nden Jandarma’ya Kuruluş Kutlaması

reklam
İzmit Belediyesi’nden Jandarma’ya Kuruluş Kutlaması
Son Güncelleme :

15 Haziran 2022 - 9:43

103 views
reklam

İzmit Belediyesi yönetim kadrosu, ilçe jandarma komutanlığını ziyaret ederek Jandarma Teşkilatı’nın 183. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

İzmit Belediyesi yönetim kadrosu, ilçe jandarma komutanlığını ziyaret ederek Jandarma Teşkilatı’nın 183. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

İzmit Belediyesi, Jandarma Teşkilatı’nın 183. kuruluş yıl dönümünü unutmadı. İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu ve Hakan Yalçın ile Zabıta Müdürü Ümit Fındık, İzmit İlçe Jandarma Komutan Vekili Erkan Taşkın’ı ziyaret ederek kuruluş yıldönümünü kutladı. Erkan Taşkın ve jandarma mensupları da kendilerini unutmadıkları için İzmit Belediyesi heyetine teşekkür etti.

İzmit Belediyesi'nden Jandarma'ya Kuruluş Kutlaması

Kaynak: ANKA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam