İzmit Belediyesporlu atletler Cumhuriyet Koşusuna damga vurdu - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 05:20

İzmit Belediyesporlu atletler Cumhuriyet Koşusuna damga vurdu

reklam
İzmit Belediyesporlu atletler Cumhuriyet Koşusuna damga vurdu
Son Güncelleme :

07 Kasım 2022 - 12:34

70 views
reklam

İzmit Belediyespor’un kadın atletlerinden Serra Sude Gökduman Cumhuriyet Koşusunda birinci, Zehra Baysal da dördüncü oldu.

İzmit Belediyespor’un kadın atletlerinden Serra Sude Gökduman Cumhuriyet Koşusunda birinci, Zehra Baysal da dördüncü oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği Cumhuriyet Koşusuna katılan İzmit Belediyesporlu atletlerden Serra Sude Gökduman, 350 yarışmacının yer aldığı 3000 metre koşusunda birinci olarak zirvede yer aldı. Serra Sude Gökduman ile birlikte 3000 metre yarışına katılan Zehra Baysal ise dördüncü olarak önemli bir başarıya imza attı. – KOCAELİ

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam