İzmit Çayırköy’de Çilek Hasadı: Gelir Kız Çocuklarının Eğitimine - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 08:07

İzmit Çayırköy’de Çilek Hasadı: Gelir Kız Çocuklarının Eğitimine

İzmit Çayırköy’de Çilek Hasadı: Gelir Kız Çocuklarının Eğitimine
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2024 - 8:10

95 views

İzmit Çayırköy’de yer alan çilek köyünde yarın hasat etkinliği düzenlenecek. Bu etkinlik, gelirlerin kız çocuklarının eğitimine katkı sağlamak amacıyla düzenleniyor. İzmit Belediyesi, Çayırköy Mahallesi’nde 25 bin çilek fidanının dikildiği 12 dönümlük alanda gerçekleştirilecek olan hasat etkinliğine hazırlanıyor.

Elde edilecek gelir, eğitim desteği gereksinimi olan kız öğrencilerin eğitim masraflarını karşılamak için kullanılacak. Hasat programı, 23 Mayıs Perşembe günü saat 19.00’da İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in katılımıyla gerçekleştirilecek. Hasada katılmak isteyen vatandaşlar için ise saat 18.30’da Ncity AVM otoparkından servis kaldırılacak.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam