Katledilen kardeşinin duruşmasında tercümanı jiletle yaralamıştı, ifadesi ortaya çıktı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 00:45

Katledilen kardeşinin duruşmasında tercümanı jiletle yaralamıştı, ifadesi ortaya çıktı

reklam
Katledilen kardeşinin duruşmasında tercümanı jiletle yaralamıştı, ifadesi ortaya çıktı
Son Güncelleme :

13 Ekim 2022 - 13:28

84 views
reklam

Katledilen kardeşinin duruşmasında tercümanı jiletle yaralamıştı, ifadesi ortaya çıktı Tercümanı, kız kardeşini katleden şahıs sanmış Kocaeli’de yabancı uyruklu şahıs tarafından adım adım takip edilen ve başına taşla vurularak öldürülen 17 yaşındaki Ayşegül Aydın’ın duruşmasında tercümanı…

Katledilen kardeşinin duruşmasında tercümanı jiletle yaralamıştı, ifadesi ortaya çıktı

Tercümanı, kız kardeşini katleden şahıs sanmış

KOCAELİ – Kocaeli’de yabancı uyruklu şahıs tarafından adım adım takip edilen ve başına taşla vurularak öldürülen 17 yaşındaki Ayşegül Aydın’ın duruşmasında tercümanı jiletle yaralayarak tutuklanan ağabey Esat Aydın’ın ifadesi ortaya çıktı. Aydın’ın ifadesinde, “Tercüman yabancı dilde konuştuğu için onu kardeşimi katleden sanık zannettim” dediği öğrenildi.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Ayşegül Aydın isimli genç kız, 12 Temmuz 2021’de evinin yakınındaki ormanlık alanda kendisini adım adım takip eden yabancı uyruklu Muhammed A.’nın saldırısına uğramış, yaklaşık 5 ay tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Gözaltına Muhammet A. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

22 Eylül tarihinde Muhammed A.’nın Gebze 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki yargılanmasına başlanmış, sanığın savunmasında “Ben yapmadım, kendisi düştü” demesinin ardından aile duruma tepki göstermişti. Sanığın bu sözlerinin ardından sinirlerine hakim olamayan ağabey Esat Aydın ise duruşma salonuna soktuğu kesici alet ile tercümana saldırmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Tercümanı, kardeşini katleden şahıs sanmış

Tercümanı yaralayan ağabey Esat Aydın’ın ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde, kardeşine yapılan zulmü hazmedemediğini ve duruşmaya cüzdanının içine koyduğu jiletle girdiğini aktaran Esat Aydın, “Daha önce mahkemeye hiç katılmadığım için buradaki işleyişi bilmiyordum. Sanığı daha önce görmemiştim. Sanık duruşmaya görüntülü olarak katılmış. Duruşmada bir de tercüman varmış. Tercüman yabancı dilde konuştuğu için onu kardeşimi katleden sanık zannettim. Yanımda getirdiğim jilet ile tercümanı yaraladım. Amacım öldürmek değildi. Bir çalışanı yaraladığım için üzgünüm. Çok pişmanım” dedi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam