Kocaeli’de 77 sikke ve Meryem Ana figürlü heykel ele geçirildi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 15:39

Kocaeli’de 77 sikke ve Meryem Ana figürlü heykel ele geçirildi

reklam
Kocaeli’de 77 sikke ve Meryem Ana figürlü heykel ele geçirildi
Son Güncelleme :

05 Ocak 2022 - 13:27

130 views
reklam

Kocaeli’de durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada, Helenistik ve eski Yunan dönemlerine ait 77 bronz sikke ve Meryem Ana figürlü heykel ele geçirildi.

Kocaeli’de durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada, Helenistik ve eski Yunan dönemlerine ait 77 bronz sikke ve Meryem Ana figürlü heykel ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin tarihi eser kaçakçılığı ile mücadele çalışmaları kapsamında Körfez ilçesinde bir araç durduruldu. Araç içerisinde jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada, tarihi eser olduğu değerlendirilen Helenistik ve eski Yunan dönemlerine ait 77 bronz sikke ve Meryem Ana figürlü heykel ele geçirildi. Olaya ilişkin 2 şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı. – KOCAELİ

Kocaeli'de 77 sikke ve Meryem Ana figürlü heykel ele geçirildi

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam