Kocaeli’de Afet Mutfağı Projesi Tamamlanma Aşamasına vardı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 08:42

Kocaeli’de Afet Mutfağı Projesi Tamamlanma Aşamasına vardı

reklam
Kocaeli’de Afet Mutfağı Projesi Tamamlanma Aşamasına vardı
Son Güncelleme :

08 Mart 2024 - 10:31

66 views
reklam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’de afet mutfağı olarak hizmet verecek Gıda Üretim Tesisi projesini tamamlama aşamasına getirdi. Tesisin tamamlanma oranı yüzde 86’ya ulaştı ve çatı kaplama işlemleri devam ediyor.

 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin yaşandığı Kocaeli’de, “afet mutfağı” olarak hizmet verecek Gıda Üretim Tesisinde tamamlanma oranı yüzde 86’ya ulaştı.

Muhtemel afetlere hazır bir şehir için çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’de afet mutfağı olarak hizmet verecek Gıda Üretim Tesisi projesini hayata geçirdi. 19 Eylül 2023’de temeli atılan Gıda Üretim Tesisi projesinde tamamlanma oranı yüzde 86’ya ulaştı.

Tesisin çatı polyurea kaplama işlemleri de devam ediyor. 5 bin 300 metrekare kapalı alana sahip üretim tesisi bulunacak Gıda Üretim Tesisinin elektrik ve mekanik imalatları sürüyor. Yakın zamanda altyapı imalatları başlanacak. Proje içerisinde kuru ve soğuk depo alanları, gıda hazırlık, pişirme, paketleme ve sevkiyat bölümleri yer alacak.

 

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam