Körfez Belediyesi Gençlerbirliği, Ragbi Milli Takımlarına Antrenör ve Oyuncu Gönderiyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

8 Eylül 2024 - 05:39

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği, Ragbi Milli Takımlarına Antrenör ve Oyuncu Gönderiyor

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği, Ragbi Milli Takımlarına Antrenör ve Oyuncu Gönderiyor
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2024 - 13:02

60 views

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Kulübü, kadın ve erkek takımlarının liglerde elde ettikleri başarılar ve şampiyonlukların ardından şimdi de milli takımlara sporcu ve antrenör gönderiyor. Son olarak, Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanlığı tarafından yapılan davetle, U18 7’li Ragbi Kadın Milli Takımı’na başantrenör İhsan Demirtaş ve birçok oyuncu davet edildi. Ayrıca, U18 Erkek Milli Takımı’na Berk Kara ve Adem Batuhan Özver de dahil edildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüzün sporcuları ve antrenörleri, Ankara’nın Çubuk ilçesinde düzenlenen Milli Takımlar Hazırlık Kampı’na davet edilmiştir. Bu başarılar, Körfez ve Kocaeli için büyük bir gurur kaynağı olup, ilimizden milli takımlarda görev yapmanın onuruyla doludur” ifadelerine yer verildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam