SOKAKTA YÜRÜRKEN MOTOSİKLETLİ SALDIRGANIN BIÇAKLI SALDIRISINA UĞRADILAR - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 01:14

SOKAKTA YÜRÜRKEN MOTOSİKLETLİ SALDIRGANIN BIÇAKLI SALDIRISINA UĞRADILAR

reklam
SOKAKTA YÜRÜRKEN MOTOSİKLETLİ SALDIRGANIN BIÇAKLI SALDIRISINA UĞRADILAR
Son Güncelleme :

10 Eylül 2022 - 11:24

84 views
reklam

KOCAELİ’nin Kartepe ilçesinde sokakta yürüyen Ural G. (34) ile Yeliz D. (29), motosikletli bir kişi tarafından bıçakla yaralandı.

KOCAELİ’nin Kartepe ilçesinde sokakta yürüyen Ural G. (34) ile Yeliz D. (29), motosikletli bir kişi tarafından bıçakla yaralandı. Yaralı 2 kişi taksiyle hastaneye giderken, motosikletli şüpheli ise kaçtı.

Olay, saat 23.30 sıralarında Kartepe Arslanbey Mahallesi Akasya Sokak üzerinde meydana geldi. Ural G. ile Yeliz D. sokakta yürüdükleri sırada, motosikletle yanlarına gelen kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandı. Şüpheli olay yerinden kaçarken, kanlar içerisinde kalan 2 kişi ise yoldan geçen bir taksiyi durdurarak, Kocaeli Devlet Hastanesi’ne gitti. Yaralanan 2 kişinin ifadesini alan polis, takside de incelemede bulundu. Polis, olayın ardından motosikletle kaçan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam