TAC MAHAL ÖDÜL TÖRENİ 2022’DE ÜNLÜ RÜZGARI - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 06:03

TAC MAHAL ÖDÜL TÖRENİ 2022’DE ÜNLÜ RÜZGARI

reklam
TAC MAHAL ÖDÜL TÖRENİ 2022’DE ÜNLÜ RÜZGARI
Son Güncelleme :

04 Ağustos 2022 - 11:49

208 views
reklam

TAC MAHAL ÖDÜL TÖRENİ 2022’DE ÜNLÜ RÜZGARI

Dada Medya‘nın düzenlediği ödül töreninde pop ve sanat dünyasından birçok isim ödüle layık görüldü.Törende Müjdat GEZEN,Ferah ZEYDAN,Sema AYDEMİR,Adem KILIÇCI,Cenk ÖZEL gibi birçok ünlü isim ödül aldı.Sanat dünyasını bir araya getiren Dada Medya, alanında başarılı olan ve sanatını layıkıyla icra eden sanatçılara ödüllerini ulaştırdı.

Bu yılın başarı ödülü işini ehliyle yapan ve istikrarlı bi şekilde ilerleyen Cenk ÖZEL’e layık görüldü.Cenk ÖZEL‘le birlikte Müjdat GEZEN,Ferah ZEYDAN,Sema AYDEMİR,Adem KILIÇCI gibi başarılı isimler ödül aldı.Geçen yıllarda da birçok ödüle layık görülen ödüllerin değişmez ismi Cenk ÖZEL bu yılda Dada Medya tarafından YILIN MESLEK BAŞARI ÖDÜLÜNE layık görüldü.

 

Tac Mahal 2022 Ödül Töreninden objektiflere yansıyan bazı fotoğraflar:

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam