120 kişi istihdam edilecek – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 11:26

120 kişi istihdam edilecek – Kocaeli Gazetesi

120 kişi istihdam edilecek – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

14 Ekim 2024 - 0:17

Kartepe Arslanbey OSB’de yer alan Uzun Hidrolik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, bölgede yeni bir tesis açma hazırlıklarına başladı. Bu proje kapsamında, Kartepe’de bir yüzey kaplama tesisi kuracak olan şirket, aynı zamanda birçok kişiye iş imkanı sunacak.

120 kişi istihdam edilecek

Yeni tesis için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) başvurusu yapan şirket, bu proje ile demir ve çelik malzemeler için yüzey şekillendirme ve temizleme hizmetleri verecek. Kartepe’deki bu yeni tesis, 120 kişilik bir istihdam yaratmayı hedefliyor. Belirtilen proje, şirkete 381 bin TL maliyet oluşturacak.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam