Başiskele’de 4 aday var. 3 gün sonra açıklanacak – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 09:35

Başiskele’de 4 aday var. 3 gün sonra açıklanacak – En Kocaeli

Başiskele’de 4 aday var. 3 gün sonra açıklanacak – En Kocaeli
Son Güncelleme :

20 Ekim 2024 - 20:51

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus bugün yaptığı paylaşımda, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral’a teşekkür ettiklerini, yeni ilçe başkanını belirleme sürecinin başladığını duyurmuştu. Mustafa Koral da kendi isteğiyle görevi bıraktığını belirterek herkese teşekkür etmişti.

TEMAYÜLDE 3 İSİM YAZDILAR

Başiskele İlçe Teşkilatında bugün temayül vardı. Ana kademe, ilçe kadın ve gençlik kolları yöneticileri, meclis üyeleri ve mahalle başkanları, bugün ilçe başkanlığına giderek oy kullandı, gönlündeki 3 ismi verilen kağıtlara yazdı. Kullanılan oylar her zamanki gibi bir çuvala konuldu ve ağzı bağlanarak Ankara’nın yolunu tuttu.

HANGİ İSİMLER BAŞVURDU?

AK Parti Başiskele’de resmi olarak ilçe başkanlığına 4 isim başvurdu. O isimler; Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Başyiğit, ilçe muhasibi Mehmet Yücel, Milletvekili aday adayı ve eski ilçe başkan yardımcısı Yakup Zenbil ve eski Büyükşehir meclis üyesi Numan Tonka.

HERKESLE GÖRÜŞTÜLER

Temayül için bugün Kocaeli’ye gelen AK Parti İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, il başkanı Şahin Talus ve il başkan yardımcısı Avukat Alper Doğan ile birlikte Başiskele’ye gitti, ilçe teşkilatında partiye gelen kanaat önderleri, kurucu ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları, istişare heyetindeki isimlerle tek tek görüştü. Heyetin görüşmek isteyen herkesi dinlediği de gelen bilgiler arasında.

ÇARŞAMBA AÇIKLANACAK

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Başiskele ilçe başkanlığı için 3 ismi Çarşamba günü Ankara’ya çağıracak, yeni ilçe başkanı genel merkezdeki görüşmelerin ardından muhtemelen akşam saatlerinde açıklanacak. Bakalım Ankara’ya hangi isimler davet edilecek ve hangi isim Başiskele’ye ilçe başkanı olarak dönecek?

Başiskele’de 4 aday var. 3 gün sonra açıklanacak
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.