Cumhurbaşkanı Erdoğan kabinede değişim yapacak! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 01:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabinede değişim yapacak! – En Kocaeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabinede değişim yapacak! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

12 Ekim 2024 - 11:52

Büyütmek için resme tıklayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk ve Sırbistan ziyaretlerini tamamlayıp yurda döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan dönüşü sırasında uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı ve önemli açıklamalar yaptı. AK Parti’de yaşanacak değişime dair konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabinede de değişim olabileceğini söyledi.

AK PARTİ VE KABİNEDE DEĞİŞİM OLABİLİR

Erdoğan gazetecilerin soruları üzerine ; “Bizim parti programı zaten sürekli olarak hep değişime tabidir. Ama bunun yanında da tabii idari mekanizmalarda, partimiz içerisinde bazı değişiklikler olabilir. Genel başkan yardımcılarında aynı şekilde değişiklikler olabilir. Kabinemizde biliyorsunuz iki arkadaşımız değişime tabi oldu. Şimdi bu yeni süreçte de hem genel başkan yardımcılarında bazı değişiklikler olabileceği gibi aynı şekilde kabinede de duruma göre değerlendirmelerimizi yaparız. Orada da bazı değişiklikler olabilir” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.