Dubai çikolatası değil Dubai bombası! Bir Kocaelili yaptı – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 05:22

Dubai çikolatası değil Dubai bombası! Bir Kocaelili yaptı – En Kocaeli

Dubai çikolatası değil Dubai bombası! Bir Kocaelili yaptı – En Kocaeli
Son Güncelleme :

26 Ekim 2024 - 23:33

Aslen bir Değirmendere markası olan, önce İzmit merkez sonrasında da Başiskele sahilde şube açan Ümit Usta, gerek pastane ürünleri gerekse dondurması ile rağbet gören, beğeni toplayan nezih iş yerlerinden.

FURYAYA KATILDI

Son dönemde Gece Döneri ile de dikkatleri çeken Ümit Usta’nın sahibi Mustafa Karslıoğulları, “Dubai çikolatası” furyasına katıldı. Ancak bir farkla! Dubai çikolatası yerine “İzmir Bombası”ndan hareketle “Dubai Bombası” adlı yeni bir ürün ortaya koyan Karslıoğulları bakalım Kocaelililer’den ilgi görecek mi?

İZMİR BOMBASI NEDİR?

İzmir Bombası, akışkan dolgulu çikolatalı kurabiyedir. Tatlı dış kısmında çıtır bir hamur katmanına, içerisinde ise akışkan bir krema dolgusuna sahiptir.

DUBAİ BOMBASI NEDİR?

Mustafa Karslıoğlu normalde sade olan hamur katmanını kakaolu, akışkan dolgu çikolata kısmını ise Antep fıstığı ve tel kadayıf karışımı ile dolduruyor.
İşte Mustafa Karslıoğulları’nın anlamıyla Dubai Bombası:

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam