İkramiyeler Kasım’a kaldı! - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 19:25

İkramiyeler Kasım’a kaldı!

İkramiyeler Kasım’a kaldı!
Son Güncelleme :

25 Ekim 2024 - 13:49


Başiskele Belediyesi işçileri toplu sözleşmeden doğan ikramiye haklarının bu ay içerisinde yatırılmasını bekliyordu. Ancak bağlı oldukları Hizmet-İş Sendikası’ndan atılan mesajda ödemelerin en geç Kasım ayında yapılacağını öğrendiler.
BORDRODA GÖZÜKÜYOR AMAEkim ayındaki bordroda gözüken ancak yatırılmayan ikramiyelerle ilgili Hizmet-İş’ten işçilere atılan mesajda, şunlar kaydedildi; “Arkadaşlar bu ayki maaş bordrosu içinde gözüken ikramiye ücreti bu geceki maaşta yatırılmayacaktır.
KASIM AYI MAAŞINA KADAR ÖDENECEK Başkan bey ve ilgili başkan yardımcıları ile yaptığımız görüşmelerde bütün ısrarlarımıza rağmen ekonomik dengelerden ötürü yatırılamayacağını en geç kasım ayı maaşına kadar ödeneceği tarafımıza tebliğ edilmiştir” denildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam