Kandıralı Ferdi: Eurovision’a katılırım! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 01:20

Kandıralı Ferdi: Eurovision’a katılırım! – En Kocaeli

Kandıralı Ferdi: Eurovision’a katılırım! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

12 Ekim 2024 - 10:51

Büyütmek için resme tıklayın

Son zamanlarda birçok ünlü sanatçıyla bir araya gelen, sahnelere çıkan, haberlere konu olan ve eğlence programlarına sık sık konuk olan Kandıralı Ferdi bu kez magazin muhabirlerine yakalandı. Ferdi katıldığı bir organizasyonda muhabirlerin sorduğu sorulara verdiği cevaplarla yine güldürdü.

SAHNEYE BİLE ÇIKMIŞTI

Şarkı söylediği ve sözlerinin doğrusunu unutturan adam olarak hafızalara kazınan Kandıralı Ferdi bu sıralar medyanın en çok ilgi gösterdiği sosyal medya fenomenlerinden biri haline geldi. Ferdi, Serdar Ortaç ve İlyas Yalçıntaş gibi bir çok müzisyenle bir araya gelmiş hatta sahneye bile çıkmıştı.

MAGAZİNE YAKALANDI

Son olarak katıldığı bir organizasyonda magazin muhabirinin  “Eurovision’a katılır mısın?” sorusuna katılırım cevabını veren Kandıralı Ferdi cevaplarıyla herkesi güldürdü. İşte o röportaj;

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.