Karamürsel Akçakoca Camii açıldı! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Ekim 2024 - 18:34

Karamürsel Akçakoca Camii açıldı! – En Kocaeli

Karamürsel Akçakoca Camii açıldı! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

26 Ekim 2024 - 13:22


Karamürsel Akçakoca Camii açıldı!


Karamürsel Akçakoca Camii açıldı!

Haber albümü için resme tıklayın

Hizmete alınan Karamürsel Akçakoca Camii’nin açılış törenine Vali İlhami Aktaş ile birlikte Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, eski Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve T.C. Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, İlçe Müftüsü Muharrem İslamoğlu, Cami Dernek Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

KURDELE KESİLDİ

İlçe Müftüsü Muharrem İslamoğlu’nun konuşması ve protokol üyelerinin eşliğinde Akçakoca Caminin açılış kurdelesi kesiminde, Vali İlhami Aktaş’ın davetlilere yaptığı hitaplarıyla ve Caminin gezilmesinin ardından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar ile program sona erdi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.