Kocaelispor genel müdürünün acı günü – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Ekim 2024 - 05:33

Kocaelispor genel müdürünün acı günü – En Kocaeli

Kocaelispor genel müdürünün acı günü – En Kocaeli
Son Güncelleme :

16 Ekim 2024 - 17:03

Büyütmek için resme tıklayın

Uzun yıllar Kocaelispor‘un hukuk işlerinden sorumlu olan ve Dış İlişkiler Sorumlusu ve Sportif Danışmanı olarak görevler yapan son olarak da genel müdürlüğe getirilen Abdurrahman Başkır’ın babası Celil Başkır vefat etti.

KULÜPTEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Kocaelispor Kulübü’nden yapılan açıklamada “Genel Müdürümüz Abdurrahman Başkır’ın babası Celil Başkır’ın vefat ettiği haberini büyük  bir üzüntüyle öğrendik. Merhum Celil Başkır beyefendiye Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı. Başkır’ın babası Celil Başkır’ın cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinin Çınarlı Köyü’nde defnedilecek.

En Kocaeli Gazetesi olarak merhuma rahmet, Başkır ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.