Yurt yemeğinden salyangoz mu çıktı? – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 11:19

Yurt yemeğinden salyangoz mu çıktı? – En Kocaeli

Yurt yemeğinden salyangoz mu çıktı? – En Kocaeli
Son Güncelleme :

14 Ekim 2024 - 0:12


Yurt yemeğinden salyangoz mu çıktı?


Yurt yemeğinden salyangoz mu çıktı?

Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’deki KYK yurtlarından Arızlı Yurdundaki yemekten salyangoz çıktı. Yaşanan olayla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan İYİ Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa MutluSarı şunları söyledi:

HİJYEN KOŞULLARINA DİKKAT EDİLMİYOR

“Ülkemizin dört bir yanından Kocaeli’ye gelen üniversite öğrencilerimizin, sığındıkları KYK yurtlarında ne denli kötü şartlarda yaşamaya zorlandıklarını bir kez daha görmekteyiz. İlimizde defalarca kez yaşanan bu olaya rağmen KYK Yurtlarında verilen yemekler denetlenmiyor, denetlenmeyen yemeklerde ise sağlık ve hijyen koşullarına dikkat edilmiyor.

GÖREVE ÇAĞIRIYORUM

Üstelik Arızlı KYK öğrencileri, bu rezilliği protesto etmek istediklerinde yurt idaresi tarafından engellenmişlerdir. Haklarını savunmaya çalışan gençlerimizin sesini kısmanıza izin vermeyiz, onlara ses oluruz İYİ Parti olarak, kaldıkları KYK’da sağlıklarından olmak üzere olan gençlerimizin her zaman yanında olacağımız gibi bu olayın da takipçisi olacağız. Bu rezillik karşısında yetkilileri göreve çağırıyorum.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.