Tuzla Belediyesi bir çadır da İBB önüne, kayıp 978 at için kursun! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 07:28

Tuzla Belediyesi bir çadır da İBB önüne, kayıp 978 at için kursun! – En Kocaeli

Tuzla Belediyesi bir çadır da İBB önüne, kayıp 978 at için kursun! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

12 Ekim 2024 - 23:24

Gebze Belediyesine ait merkezi dün basan hayvanseverler, iğneyle öldürüldüğü tahmin edilen yaklaşık 50 köpek ve kedinin, çöp poşetlerine konularak konteynırlara atıldığını ortaya çıkarmış, drone çekimlerinde hayvanların iğne ile öldürüldüğü net olarak görülmüştü. Önce Gebze Belediyesi yazılı, ardından Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz videolu açıklama yaptı, sorumluların gereken cezayı çekeceğini söyledi ama hayvanseverlerin tepkisi dinmek bilmiyor. 

GECE NÖBETİ

Öte yandan bir kısım hayvansever bu gece Gebze Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinin önünde nöbet tutmaya başladı. Çevik kuvvet ve jandarma olay yerinde tedbir alırken, hayvanseverlere komşu Tuzla Belediyesinin çadır göndermesi dikkatlerden kaçmadı. Bölgeden yapılan paylaşımlarda bu konu hayli ön plana çıktı, pek çok Gebzeli bu duruma tepki gösterdi. 
İşte konuyla ilgili yapılan yorumlardan bazıları:

HAYVANLARI TOPLAYIP GEBZE’YE BIRAKAN…

–Tuzla Belediyesine söyle, bir çadırda İBB önüne, kayıp 978 at içinde kursun! Ne kadar samimiler görelim…

–Kendi sorumluluğu altında olan bölgeden hayvanları toplayıp Gebze sınırları içine bırakan komşu belediye çadır kurmuş.

–Ya Allah aşkına bu nedir ya, bu kadar şehidin olduğu ülkede yemin ediyorum bu kadar ses çıkmadı!

–Ya yatın aşağı bu nasıl bir saçmalık!

–Ya o küçük çocuğun ne işi var orada, hasta olacak bari onu eve götürün

AMACINIZ NE AĞAÇ NE HAYVAN!

–İstanbul’daki 978 kaybolan atlar ve İstanbul’dan Gebze’ye gece yarısı bırakılan köpeklerden de haberiniz var mı? İzmit‘te öldürülen köpeklerde niye sustunuz? Sizin amacınız ne AĞAÇTI ne de hayvan olacak… Askerim polisim sizin yüzünüzden orada nöbet tutuyor. O abilerime kardeşlerime üzülüyorum.

–Nerede bir algı nerede bir olay CHP’li belediyeler orada. Acaba bu işi CHP’li belediyeler yapsa bu kadar kıyamet kopar mı? Vatan nöbeti tutan askerlerimiz polislerimizi oraya dikmenin amacı ne? Ne yapacaksınız orada? İnsanlara mı saldıracaksınız? Orada durmakla değil de adalet önünde suç duyurusu yaparak arasanız hakkınızı.

Tuzla Belediyesi bir çadır da İBB önüne, kayıp 978 at için kursun!
Tuzla Belediyesi bir çadır da İBB önüne, kayıp 978 at için kursun!
Tuzla Belediyesi bir çadır da İBB önüne, kayıp 978 at için kursun!
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.