İSKİ’nin büyük ödülünü KOÜ’lü genç kazandı – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 07:19

İSKİ’nin büyük ödülünü KOÜ’lü genç kazandı – En Kocaeli

İSKİ’nin büyük ödülünü KOÜ’lü genç kazandı – En Kocaeli
Son Güncelleme :

25 Ekim 2024 - 1:37


İSKİ'nin büyük ödülünü KOÜ'lü genç kazandı

Haber albümü için resme tıklayın

 Filmin her aşamasını kendi imkanlarıyla ve uzun süreli bir yapım süreci sonucunda gerçekleştiren Zeynep Sude Yavuz’un stop motion tekniğiyle çektiği animasyon filmi “AB” büyük beğeni topladı.

50 FİLM ARASINDAN

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. İsmail Keskin, Dr. Öğr. Üyesi İ. Tahir Erdal, Arş. Gör. Ecem Hatipoğlu Kiriş ve bölüm öğrencileri, İstanbul’da gerçekleşen ödül törenine katıldı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen 50 film arasından yapılan değerlendirmenin sonucunda kazananlar, 22 Ekim 2024’te İSKİ Genel Müdürlük Binasında gerçekleşen ödül töreninde açıklandı.

100 BİN TL DEĞERİNDE

Zeynep Sude Yavuz’a 100 bin TL değerindeki büyük ödülü, İSKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Şafak Başa ve Medya A.Ş. Genel Müdürü Pınar Türker takdim etti. Jüri Başkanlığını yönetmen ve senarist Yüksel Aksu’nun üstlendiği yarışmanın jüri koltuğunda; oyuncu Bennu Yıldırımlar, sinema yazarı ve sanatçı Ömür Gedik, Medya A.Ş. Genel Müdürü Pınar Türker, akademisyen ve yönetmen İlkay Nişancı, film yönetmeni Mesut Gengeç ve İSKİ Kurumsal Gelişim Müdürü Ayten Bostancı yer aldı. İSKİ Özel Ödülüne Elif Erol, Jüri Özel Ödülüne Emrullah Özcan, 3.lük Ödülüne Yusuf İslam Ölmez ve 2.lik ödülüne ise Gülşah Erdur layık görüldü.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.