VATANDAŞLAR ACİL ÇÖZÜM BEKLİYOR – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Ekim 2024 - 13:23

VATANDAŞLAR ACİL ÇÖZÜM BEKLİYOR – Kocaeli Gazetesi

VATANDAŞLAR ACİL ÇÖZÜM BEKLİYOR – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

17 Ekim 2024 - 13:38

Konuyla ilgili bilgi aktaran vatandaş, “Kocaeli Seka Devlet Hastanesi’nin bahçesi ve acil girişi yetersiz aydınlatma nedeniyle sorun yaşanıyor. Hastaneye gelen vatandaşlar karanlıkta yürümek zorunda kalıyor.  Hastaneye gelen vatandaşlar duruma böyle isyan etti” Özellikle kadınlar bu durumdan dolayı kendilerini güvende hissetmiyor, hastaneye gelirken el feneri alın”.

VATANDAŞ ACİL ÇÖZÜM BEKLİYOR

“Acil girişinin de yetersiz aydınlatılması, araçla gelenlerin hastanenin acil servisinin faaliyette olup olmadığını sorgulamasına neden oluyor. Vatandaşlar, yol ve hastane aydınlatmalarının en kısa sürede yeterli seviyeye getirilmesi için yetkililere çağrıda bulunuyor”.

Vatandaşlar bu duruma acilen çözüm bekliyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam