Talus, “Parti ayırt etmeden Türkiye’yi birlik olmaya davet edeceğiz” – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Ekim 2024 - 15:22

Talus, “Parti ayırt etmeden Türkiye’yi birlik olmaya davet edeceğiz” – Kocaeli Gazetesi

Talus, “Parti ayırt etmeden Türkiye’yi birlik olmaya davet edeceğiz” – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

26 Ekim 2024 - 10:21

AKP Gölcük 8. Olağan Genel Kurulu bugün Gölcük Kongre Salonu’nda gerçekleşti. Kongre mevcut başkan Kemal Yavuz aday gösterildi. Yavuz’un tek aday olduğu kongrede 30 kişilik ilçe yönetimi ve 52 il delegesinin seçildi. Kongre geçtiğimiz günlerde TUSAŞ’a gerçekleşen terör saldırısında yaşamını yitirenler için Kuran Kerim tilaveti okuması ile başladı.

YOĞUN KATILIM

Olağan Kongreye AKP Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Veysal Tİpioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AKP MKYK Üyesi İlyas Şeker, AKP MKYK Üyesi ve İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AKP eski Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Şemsettin Ceyhan ve çok sayıda partili katıldı.

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUM

Olağan Genel Kurul’da konuşan AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus şunları söyledi, “ 23 Ekim 2024 günü Ankara Kahramankazan’da TUSAŞ tesislerinde bir terör saldırısı yapıldı. Biri Türkiye yüzyılına Türkiye’nin yükselişine parmak salladı. Biz o parmakları kırarak geldik. Türkiye yüzyılı başlamıştır artık buna mani olamayacaklar. 5 şehidimize rahmet diliyorum. Teröristler varlığımızı güçlendiren hedefe saldırdılar. Ne onlar ne de kuklacıklar emellerine ulaşamayacaklar.

HEDEFLERİNDE BİZ VARIZ

15 Temmuz’un baş faili ebedi cehenneme göçtü ateşi bol olsun. Başaramadılar Allahın izniyle maşaları kim olursa olsun başaramayacaklar. İçinde bulunduğumuz bu günlerde insanlık yeniden yazılıyor. Bu bir fertlik değil zorunluluk. Olası küresel felaketlerle başka türlü baş edemeyiz. Sınırlarımızdaki kukla askerleri bize karşı hazırlıyorlar. Göz önünde İsrail var ama tüm bunları Çanakkale’de geçerek vatanımızı işgal etmek istiyorlar. Tüm bunları medeniyetsiz batı yapıyor. Hedeflerinde biz varız Türkiye toprakları var. Sömürülmüş zihinler Türkiye’nin tehdit altında olmadığına inanmamızı istiyorlar. Çevremiz bu emperyalist güçlerle dolu. Birileri bu akımın sözcülüğünü yapıyorlar ona kalkan oluyorlar. Herkes müsterih olsun insanlık davası omuzlarımızdadır.

BİRLİK OLMAYA DAVET EDECEĞİZ

Dava arkadaşlarım kim ne derse anası atası bu topraklarda olan her bir vatandaşımızla her zamankinden daha büyük birlik beraber olmamız lazım. Yürüyen merdivenleri kullanılamaz hale getirenler, toplanmayan çöp için mesaj atanlar lütfen gölge etmesinler. Ne parti içinde ne seçmen arasında küskün dargın bırakmamak üzere hummalı çalışmaya başlayacağız. Elimizi herkese ulaştık. O parti bu parti demeden Türkiye’yi birlik olmaya davet edeceğiz. Bu davanın bittiğini çok söyleyen oldu biz her dem yeniden doğduk”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam