Ümraniye’ye karşı bu sefer şeytanın bacağını kıralım! – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Ekim 2024 - 15:34

Ümraniye’ye karşı bu sefer şeytanın bacağını kıralım! – Kocaeli Gazetesi

Ümraniye’ye karşı bu sefer şeytanın bacağını kıralım! – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

17 Ekim 2024 - 18:44

KOCAELİ STADYUMU’NDAKİ MAÇ, CUMARTESİ OYNANACAK VE 19.00’DA BAŞLAYACAK

1. Lig’in lideri Kocaelispor, 9. hafta maçında Ümraniyespor ile karşılaşacak. 19 Ekim Cumartesi saat 19.00’da başlayacak maç Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda başlayacak. İki takım arasında oynanan 4 maçı da Ümraniyespor kazanırken, Kocaelispor bu maçta galip gelerek, şeytanın bacağını kırmak istiyor.

HAKEM İZMİR’DEN YİĞİT ARSLAN

Maçı İzmir bölgesi üst klasman hakemi Yiğit Arslan yönetecek. Yardımcılıklarını Sezgin Çınar ve Kemal Mavi yapacak. Dördüncü hakem Onur Bingöl olacak. Yiğit Arslan daha önce 2021/22 sezonunda İstanbulspor-Kocaelispor maçını yönetmişti. Maç 1-1 beraberlikle sona ermişti.

TAKIM MİLLİ ARADA SIKI ÇALIŞTI

İstanbulspor maçının ardından 3 gün izin yapan takım 10 Ekim Perşembe gününden bu yana aralıksız olarak çalışmalarına devam etti. Cumartesi günü Pendikspor’u hazırlık maçında 1-0 yenen Kocaelispor’da moraller yerinde. Ertuğrul Sağlam bu hafta antrenmanlara topun yönünün hızlı değiştirilmesi konusunda oyuncularla özel çalışmalar yaptı. İstanbulspor maçında olduğu gibi Ümraniyespor maçında da Sağlam’ın oyun içinde daha hücumcu bir takım sahaya sürmesi bekleniyor.

SON 3 MAÇTA GOL YEMEDİ

Kocaelispor ligde çıktığı son 3 maçında kalesinde gol görmedi. Çorum FK, Şanlıurfaspor ve İstanbulspor maçlarında kalesinde gole izin vermeyen Gökhan Değirmenci kritik kurtarışları ile kalesini gole kapadı. Appindangoye ve Caner Osmanpaşa ikilisinin de uyumu yenilen gollerin azalmasında önemli pay sahibi oldu.

KAZANAN 11’İ BOZMAYACAK

Kocaelispor’da milli ara dönüşünde takımdaki tek eksik, tedavisi devam eden Markao olacak. Milli takımlarından dönen Appindangoye ve Mendes bugün takıma katılacak. Kocaelispor’da teknik patron Ertuğrul Sağlam’ın İstanbulspor maçında kazanan ilk 11’i bozmaması bekleniyor. Yarınki maçta Kocaelispor’un 11’inin şöyle çıkması bekleniyor: Gökhan Değirmenci; Muharrem Cinan, Caner Osmanpaşa, Appindangoye, Ahmet Oğuz; Tarkan Serbest, Pedrinho, Yusuf Cihat Çelik; Mendes, Barış Alıcı, Oğulcan Çağlayan.

MAÇA MAÇA, MAÇAAAAAAAAA!

Kocaelispor taraftarının yarın oynanacak maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. İzmit Yürüyüş Yolu’nda taraftarla buluşan Kocaelispor takımı, taraftarı maça davet etti. Hafta içi okullarda ve yürüyüş yolunda yapılan etkinliklerle birlikte bu sezon ilk kez seyirci sayısının 20 bini aşması bekleniyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam