İsrail Hizbullah’ı vurdu! 3 kritik yönetici öldü – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 13:18

İsrail Hizbullah’ı vurdu! 3 kritik yönetici öldü – Kocaeli Gazetesi

İsrail Hizbullah’ı vurdu! 3 kritik yönetici öldü – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

21 Ekim 2024 - 3:04

İsrail ordusu, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta Hizbullah’ın istihbarat karargâhını bombaladığını duyurdu. Lübnan’ın güneyinde düzenlediği hava saldırısında da 3 Hizbullah yöneticisinin öldürüldüğünü duyurdu.

İsrail ordusunun X hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde savaş uçaklarının, Beyrut’ta Hizbullah’ın istihbarat karargâhının yanı sıra yer altı silah üretim atölyesini bombaladığı iddia edildi.

“GÜNEY CEPHECESİNDE ÖNEMLİ BİR LİDER”

Açıklamada ayrıca savaş uçaklarının Lübnan’ın güneyindeki Tibnin bölgesine düzenlediği saldırıda da Hizbullah’ın güney cephesinde “önemli bir lider” olduğu öne sürülen Hac Abbas Selame ile Rida Abbas Avade ve Ahmed Ali Hüseyin’in öldürüldüğü öne sürüldü.

Hizbullah’tan ise İsrail’in söz konusu iddialarına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Lübnan resmi ajansı NNA, İsrail ordusunun, bugün Lübnan’ın güneyine düzenlediği saldırılarda 11 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam