“Teşkilatıma olan güvenim tamdır” – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 15:39

“Teşkilatıma olan güvenim tamdır” – Kocaeli Gazetesi

“Teşkilatıma olan güvenim tamdır” – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

27 Ekim 2024 - 9:54

AKP Körfez ilçe kongresi bugün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz katılım sağladığı kongrede 401 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongrede mevcut ilçe başkanı Nurettin Okudan tekrar başkan seçilirken 30 yönetim kurulu üyesi ve 50 il delegesi belirlendi.

YOĞUN KATILIM

Kongreye AKP Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AKP Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Cemil Yaman, Veysal Tİpioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AKP MKYK Üyesi İlyas Şeker, AKP MKYK Üyesi ve İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AKP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AKP Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, AKP Kocaeli eski İl Başkanları Mehmet Ellibeş, Şemsettin Ceyhan ve çok sayıda partili katıldı.

GÜÇLÜ KÖRFEZ, GÜÇLÜ TÜRKİYE

Kongrede söz alan mevcut AKP Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, “Bizleri yalnız bırakmayan üyelerimize teşekkür ederim. Filistin yalnızca bir coğrafya değil. Bizler Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Savunma sanayimizin gözbebeği TUSAŞ’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. TUSAŞ saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. TUSAŞ’ta çalışan mühendisin dediği gibi daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz. Partimizin her kademesindeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Teşkilatımıza olan güvenim tamdır. Birlik ve beraberlik içinde tek hedefimiz daha güçlü bir Körfez, daha güçlü bir Türkiye’dir. En büyük desteği Körfez’den vereceğiz” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam