Gece gündüz koşturduk – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 16:16

Gece gündüz koşturduk – En Kocaeli

Gece gündüz koşturduk – En Kocaeli
Son Güncelleme :

27 Ekim 2024 - 10:45

Büyütmek için resme tıklayın

Ak Parti Körfez İlçe Kongresi bugün saat 11.00’de Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde başladı. 401 delegenin oy verme hakkının bulunduğu kongrede tek aday ise mevcut İlçe Başkanı Nurettin Okudan.

YOĞUN KATILIM

Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, , MKYK üyesi İlyas Şeker, AK Parti İl Koordinatörü Ekrem Gökçeker, İl Başkanı Şahin Talus, eski il başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kongre’de kürsüye çıkan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt şu ifadelere yer verdi:

İYİ HİZMET

Kongremizin herkese hayırlı uğrulu olmasını diliyorum. Kongreler teşkilatların yenilendiği, güçlendiği ve birlik beraberliğini en üst düzeye çıkardığı süreçlerdir. Geçmişte olduğu gibi büyük hizmetler vermeye devam edeceğiz. Gece gündüz koşturduk. Tek amacımız vatanımıza daha iyi hizmet etmek.

CANLA BAŞLA

22 yılda her alanda memleketimize büyük hizmetler kazandırdık. İnşallah bundan sonra da ülkenize daha büyük hizmetler kazandırmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.