Biz PKK’ya teslim olmadık beyefendi – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Ekim 2024 - 01:34

Biz PKK’ya teslim olmadık beyefendi – En Kocaeli

Biz PKK’ya teslim olmadık beyefendi – En Kocaeli
Son Güncelleme :

22 Ekim 2024 - 18:41

Türk siyasetinde “Tarihi”  bir  konuşma olarak nitelenebilecek sözlere imza atan MHP Lideri  Devlet Bahçeli, İmralı Adası’nda tecrit altında tutulan terörist elebaşı Abdullah Öcalan hakkında yaptığı açıklamalar geniş yankı uyandırmıştı.

GELSİN KONUŞSUN!

Bahçeli parti grup toplantısında terörün ülke gündeminden çıkarılması mesajı vererek “Türk ve Türkiye Yüzyılında terörü sıfırlamak, milli birlik ve beraberliği çelikleştirmek amacına matuf ikinci hüküm cümlem şöyledir: Teröristbaşı işin içinde olmazsa bir şey çıkmaz diyenlere de sesleniyorum; Şayet teröristbaşının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayet ve kararlılığı gösterirse, “Umut Hakkı”nın kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılması ve bundan yararlanmasının önü de ardına kadar açılsın. Ne Kandil, ne de Edirne; adres İmralı’dan DEM’e uzansın, bu ağır ve tarihi terör sorunu ülke gündeminden tamamen çıkarılsın” ifadelerini kullanmıştı.

BU NASIL BİR SEVİYESİZLİK?

Bahçeli’nin açıklamalarına en sert tepki gösteren siyasi partilerden biri de kuşkusuz İYİ Parti oldu. Kocaeli İl Başkanı Kamil Şirin, Bahçeli’nin sözlerine yönelik şunları kaydetti; ” Savaşan ülkelerden biri koşulsuz şartsız teslim olursa, muzaffer olan ülkenin başkanı gurur ve kibirle mağlup ettiği milletin onurunu bir kere daha çiğnemek için teslim alınan ülke meclisinde Zafer konuşması yapar. Hayırdır ! Bu nasıl bir seviyesizlik.

BİZİ KİMSE TESLİM ALAMAZ!

Siz kimsiniz de ülkemizi 40 yıldır kan gölüne çeviren ve 27 yıldırda cezaevinde olan örgüt liderini  Meclise ZAFER konuşması yapmak için davet ediyorsunuz. Şehitlerimizin kanı sizi tutar. Yetimlerimizin öksüzlerimizin ahı sizi tutar. Size istikamet gösterenler şunu iyi bilsinler ki  mağlup edilebiliriz ama bizi kimse teslim alamaz.. Bu  sebeplede millet düşmanları, devlet düşmanları  asla milletimizin kutsal mabedi  meclisimizde şehitlerimizin kanını çiğneyerek gelip konuşma yapamaz. Merak  etmeyin! muhtaç olduğumuz  kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam