Savunma atılımlarımızı hedef alan alçakça bir saldırı – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 01:29

Savunma atılımlarımızı hedef alan alçakça bir saldırı – En Kocaeli

Savunma atılımlarımızı hedef alan alçakça bir saldırı – En Kocaeli
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 17:05

Büyütmek için resme tıklayın

Son dakika haberi! Son dakika haberi! Ankara’da bulunan yerli silah sistemlerinin geliştirilmesinde önemli yere sahip  TUSAŞ’a yönelik terör saldırısı gerçekleşti. Saldırıda 4 şehit, 3’ü ağır 14 yaralı var. Terör saldırısını gerçekleştiren biri kadın, diğeri erkek iki terörist öldürüldü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramankazan’daki terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan saldırıya ilişkin, “Türk savunma sanayisinin lokomotif kuruluşlarından olan TUSAŞ’a yönelik düzenlenen terör eylemi; ülkemizin bekasını, milletimizin huzurunu ve ‘Tam Bağımsız Türkiye’ idealimizin timsali olan savunma atılımlarımızı hedef alan alçakça bir saldırıdır.” dedi.

“HİÇBİR ŞER ODAĞI EMELLERİNE ULAŞAMAYACAK”

Terör eyleminin ilk anından itibaren olaya süratle müdahale edildiğini söyleyen Erdoğan, “Milletimiz şunu bilsin ki Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak; güvenliğimize kasteden hiçbir yapı, hiçbir terör örgütü, hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacaktır.” ifadelerini kullandı. Her türlü terör tehdidi ve terör destekçileriyle mücadelenin süreceğini vurgulayan Erdoğan, “Kalleş terör eyleminde şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TUSAŞ çalışanlarına ve Türk milletine geçmiş olsun dileklerini iletti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.