Şehit sayısı 5’e çıktı! – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 01:33

Şehit sayısı 5’e çıktı! – Kocaeli Gazetesi

Şehit sayısı 5’e çıktı! – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 19:15

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TUSAŞ’a terör saldırısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ali Yerlikaya, 1’i kadın 1’i erkek 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Yerlikaya, teröristlerin kimlik bilgileri belirlenince örgütün de ortaya çıkacağını açıkladı.Ali Yerlikaya, TUSAŞ’a gerçekleştirilen saldırı sonucu 5 kişinin şehit olduğunu açıkladı.

Bakan Yerlikaya şu açıklamalarda bulundu:

“TUSAŞ’ın önünde operasyon bittikten sonra 2 teröristin ölü olarak ele geçirildiğini açıklamıştık. Kimlik tespit süreçleri devam ediyor. Bu tespitler sonrası hangi terör örgütünün saldırıyı gerçekleştirdiğini açıklayacağız. Ama Savunma Bakanımızın açıklamalarında işittik, çünkü biz, bu eylemin oluş stili, oradaki izlemiş olduğumuz görüntüler, büyük ihtimalle PKK’nın yaptığı ile ilgili değerlendirmede bulunduk. Ama kimlik tespitinin netleşmesi ve diğer delillerin netleşmesi ile beraber, bunu size açıklayacağız. Alçak, hain terör örgütünü lanetliyoruz. Biz terörün nefesini kesmek, onların en sonuncusunda etkisiz hale getirmekte kararlı olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Şehitlerimizin mekanları cennet, ruhları şad olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

NE OLMUŞTU?

TUSAŞ’ın Ankara Kahramankazan yerleşkesine yönelik bir terör saldırısı gerçekleştirildi. Savunma sanayisinin önemli merkezlerinden biri olan TUSAŞ’ta meydana gelen patlamada şehit ve yaralılar olduğu açıklanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: yeniçağ

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam