“PKK’lı şerefsizlere hak ettikleri cezayı veriyoruz. Bir türlü akıllanmıyorlar” – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 01:27

“PKK’lı şerefsizlere hak ettikleri cezayı veriyoruz. Bir türlü akıllanmıyorlar” – Kocaeli Gazetesi

“PKK’lı şerefsizlere hak ettikleri cezayı veriyoruz. Bir türlü akıllanmıyorlar” – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 18:14

TUSAŞ’ın Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Saldırıda 4 şehidimiz, 14 yaralımız var” dedi. Yerlikaya, 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

“BU PKK’LI ŞEREFSİZLERE HAK ETTİKLERİ CEZAYI HER SEFERİNDE VERİYORUZ”

Saldırıya yönelik Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’den de açıklama geldi. Saldırıyı PKK’nın düzenlediğini açıklayan Güler, şöyle konuştu:

“TUSAŞ tesislerimize her zaman yaptıkları gibi alçakça, şerefsizce bir saldırı yaparak milletimizin huzurunu bozmaya çalıştılar. Bu PKK’lı şerefsizlere hak ettikleri cezayı her seferinde veriyoruz, fakat bunlar bir türlü akıllanmıyorlar. Her zaman söylediğimi tekrar ediyorum, en son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar bunların peşini bırakmayacağız ve bu yapılanların acılarını misliyle çıkaracağız! Bunu herkes görecek hiç merak etmeyin.”

Kaynak: yeniçağ

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam